Helmond Art Festival

Zondag 12 september staat het centrum van Helmond in het teken van ‘Helmond Art Festival’.

We willen op deze dag  het publiek kennis laten maken met de vele aspecten binnen de culturele sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beeldende kunst, dansvoorstellingen, demonstraties, workshops, straattheater, straatmuzikanten en de culturele organisaties.

Voor dit evenement zijn we op zoek naar beeldende kunstenaars die een enthousiaste en creatieve bijdrage willen leveren deze dag. Op deze dag zijn de winkels en terrassen (horeca) geopend vanaf 12.00 uur.

Het inschrijfgeld voor deelname aan de bedraagt € 32,50.

Wat wordt er verzorgd?:

  • Koffie/thee
  • Leuke werkplek
  • Lunch
  • Kraam (1×4 meter) met rugzeil. De kramen zijn niet voorzien van stoelen (indien gewenst zelf meenemen). Gereedschap/materialen zelf verzorgen.

Kom jij, op zondag 12 september, de beeldende kunst onder de aandacht brengen en samen met ons er een geslaagde en gezellige dag van maken? Meld je dan nu aan! Omschrijf wie je bent, waar je mee wilt deelnemen en stuur foto’s mee van je werk.

Uniek aan de deelname Helmond Art Festival is de kans op een fantastische prijs! We beoordelen de deelnemers tijdens deze dag op de meest klantvriendelijke, mooiste en best verzorgde kraam. Maak kans op één jaar gratis expositieruimte in de Elzaspassage!

Wil je graag op het Helmond Art Festival vertegenwoordigd zijn maar wil je liever geen kraam huren? Dat kan!

Schrijf je dan in voor een grondplek 20 m2 (inclusief lunchpakket voor 2 personen)  € 17,50. Foodtrucks kunnen kosteloos inschrijven voor een grondplek.

Wij hopen je voor nu genoeg geïnformeerd te hebben en zien graag je aanmelding tegemoet. Mochten er alsnog vragen zijn beantwoorden wij deze natuurlijk graag via info@helmondartfestival.nl

Deelname aanmelden via het inschrijfformulier.

* Om de diversiteit en kwaliteit te kunnen garanderen beoordelen we aanmeldingen op volgorde van binnenkomst of deelname geaccepteerd kan worden. Wij oordelen niet op goed of slecht, mooi of lelijk. Waar we wel veel waarde aan hechten is dat je, je eigen creaties toont gedurende deze dag.